Dear customers, please note that at this point in time ZORA doesn't accept orders outside of Bulgaria. If you wish to make an order within Bulgaria please do so at www.zora.bg.

+
All

Service

 

Уважаеми клиенти,

Централния сервиз на Търговска верига Зора ММС беше създаден през 2008 год., с цел осигуряване на гаранцията на закупената от вас стока, като  извършва следпродажбената й поддръжка и ремонт. През годините той се превърна в информационен център за обслужване на клиенти. На обявените телефони за връзка можете да намерите информация за обслужващите сервизи в цялата страна, както за вида и марките, за които те са оторизирани. 

Уредите с марките, внос на Търговска верига Зора ММС се обслужват от нашите два сервиза в София и Пловдив, а от сервизни партньори в цялата страна, информация за които може да намерите на гаранционните карти към съответните закупени от вас стоки.

При неправилна работа или дефект на уредите в гаранция, молим обадете се на телефоните по-долу, на които ще получите подходяща информация за начина по който можете да предявите рекламация, както и за координатите на най-близкия до вашето населено място сервиз.

гр. София, ул. "Нешо Бончев" 26
Тел. 02/4510137, 02/4510138
E-mail: service@zora.bg

гр. Пловдив, бул. „Христо Ботев” № 138
Тел. 032/638 068
E-mail: service_plovdiv@zora.bg

Compare products